Ett jäkla röj!

Somliga skulle kalla det nesting, andra (jag t ex) kallar det hellre ett Jäkla Röj som var på tiden. Vårt förråd har sakta men säkert fyllts på på ett mycket opraktiskt sätt sedan flytten i augusti, och med en cykel och en syskonvagn i vardande som spiken i kistan, fanns det ingen annan råd än att röja, järnet. Vi lejde bort Sixten, som säkert hade tyckt det var väldigt roligt att vara med, och sen sorterade jag lådor för glatta livet medan Ola stod för ordningen i förrådet. Stå dubbelvikt över banankartonger är kanske inte det mest smidiga man kan företa sig så här en dryg månad innan förlossning, men nu är det gjort, förutom kläder, leksaker och barnkläder i ordning, så är också alla tyger sorterade, en sopsäck tyg ivägskänkt och en flyttkartong fintyg säljer just nu som smör på FB.

Det här inlägget postades i hemma, inspiration, sytillbehör. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ett jäkla röj!

 1. Retroknappen skriver:

  Ser ju en och annan go’bit bland tygerna… : )

 2. Anna skriver:

  Vad skönt det är att få röja! Längtar också efter det, vår klädkammare alltså… Jag har tänkt kommentera hos dig ända sen jag såg din mage för någon vecka sen, men den där iphonen har gjort mig så himla lat. Tar ju typ 5 minuter att skriva en kommentar där. Så nu passar jag på. Vad spännande med en stor mage och ett blivande syskon! Jag hoppas att du mår bra såhär i det sista. Kram!

 3. Lisa skriver:

  grattis till kommande bebis, och vad härligt röjjet ser ut!

 4. Maria skriver:

  Brukar vara sådär just innan bebis som man på något underligt vis får energi till att göra sådana röjarryck. Som om det är nu eller aldrig. Det är ju så härligt att få till röjet! Jag är inne i en sådan period jag med (men jag är INTE gravid =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>